Over mij

Mijn naam is Marije Schaafsma - Tilstra, oprichter van Lifeline Landschap: landschapsarchitectuur gebaseerd op het verhaal van het landschap, de 'levenslijn' die uit een landschap te lezen is. Ik werk graag met respect voor wat er was en is, maar met creatieve oplossingen voor de opgaven van vandaag en morgen!

MIJN AANPAK

 

Ik ben een enthousiaste en betrokken landschapsarchitect met hart voor mijn vak.  Als ontwerper kenmerk ik me door een nuchtere, realistische ontwerpstijl. Dijken en wateropgaven zijn mijn specialiteit. Ik werk integraal samen met allerlei disciplines en houd rekening met de belangen van anderen.

 

Naast ontwerpen houd ik me graag bezig met het verbinden van mensen en belangen. Ik kom snel tot de essentie waar het in een opgave of bij de ander om gaat.


  • Realistisch landschapsontwerp
  • Interdisciplinair
  • Verbinden van mensen en belangen
  • Snel tot de essentie komen
  • Daadkrachtige procesbegeleider 

Naast een gedreven ontwerper ben ik ook een daadkrachtige procesbegeleider, waarbij ik mij kenmerk door een interactieve werkwijze, open houding, sterke communicatieve vaardigheden en een doelgerichte aanpak. Het resultaat: een vlot lopend proces dat leidt tot een gedragen en realistisch ontwerp.